ВХОД за регистрирани потребители на магазина:
e-mail     парола
Нов потребител   Забравена парола
 
ПРОДУКТИ
  За офиса и Училището
  Детски играчки и Игри
  Спортни стоки и Уреди
УСЛОВИЯ за пазаруване
Политика за личните данни
ЗА КОНТАКТ


Начини за плащане

» На куриер при доставка
» Банков превод УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА МАГАЗИНА


е-Молът "НАРМАГ" съдържа различни щандове, предлагащи различни продуктови гами. Същите са отделени в лявата лента за навигация. Всеки щанд се обслужва от отделен търговец, който обработва само собствените си поръчки и има отделни Условия и Политики, с които е добре да се запознаете предварително.

Регистрацията на клиентите е една за целия мол, като логнатия потребител ще бъде разпознаван във всички различни магазини. В тях той разполага с линк МОЯТ МАГАЗИН, включен в навигацията, от който може да следи историята на всичките си покупки при съответния търговец

1.ПОРЪЧКА

1.1. За да поръчате, трябва да изберете интересуващите ви артикули. Същите можете да добавите в електронната количка ИЛИ да поръчате директно по телефона.

При поръчка по телефона е необходимо да съобщите:

  • кода на артикула и желаните бройки;
  • име и адрес на доставка
  • тел. за контакт
  • предпочитан начин на плащане (в сътветствие с ЗЗП заплащането от частни лица се извършва САМО на място при доставка - наложен платеж).
  • телефони за връзка с различните магазини са налични в конкретните страници:

1.2. За да получите поръчката си е необходимо да получим Ваши данни, като име, адрес за доставка и тел. за контакт. Тези данни можете да подадете от самия сайт ИЛИ да съобщите по телефона. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации, несвързани с изпълнението на поръчката.

Ако подадате данните си през сайта ще можете да имате многократно достъп до тях само чрез логване с Вашите e-mail и парола, както и ред други възможности (проследяване на поръчката, история на поръчките, коментари за продукта, корекция на данни...). .

1.3. Потвърждение по телефона
В случай, че стоката е поръчана он-лайн през сайта наш оператор може да се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Справки и запитвания можете да отправяте в раздела ЗА КОНТАКТ .


2. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

Преди да поръчате, обърнете внимание на на този знак:

Това са стоки в промоция!. Ако искате да се възползвате от нея е нужно да направите поръчката си преди изтичане на обявения срок на действие на промоцията.

Ако притежавате Код за отстъпка или Промокод за нов клиент ще получите отстъпка от цената на всички стоки, които не са в промоция. (кодовете се въвеждат след добавяне на стока в количката)


3. ДОСТАВКА -
Срокове и цени

Сроковете и цените за доставка са указани в условията на всеки отделен магазин.

 

4. КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА СУМАТА ЗА ПЛАЩАНЕ

Образува се от сбора от цените на избраните от Вас стоки плюс разходите за опаковане и доставка. Те зависят от сумарния обем и теглото на поръчаните стоки. За всяка Ваша поръчка ще получите по e-mail потвърждение с включени транспортни разходи.

След приемане на Вашата поръчка, ще Ви бъде върната заявка на посочената от Вас електронна поща с точна сума за доставка.


5. КАК ДА ПЛАТИТЕ

След като направите своята поръчка ще получите потвърждение и куриерът ще я донесе на указания от Вас адрес в удобно за Вас време. Стоката се заплаща на куриера при доставка.


6. ГАРАНЦИЯ

Всички стоки са подробно илюстрирани и описани в магазините. Повече подробности и параметри можете да научите в детайлното описание на всеки един продукт. В случай, че не сте доволен от поръчаната стока можете да се свържете със съответния търговец и да договорите връщането й. За целта се запознайте с Политиките на конкретния търговец и неговите Условия за пазаруване в магазина.


7. РЕКЛАМАЦИИ

Проверете веднага след получаване на пратката дали тя съответства на поръчаното от Вас.

Ако по изключение Ви е доставен погрешен, повреден или дефектен артикул, веднага съобщете за това в момента на получаването, за да ви се съдейства и разреши възникналия проблем в най-кратки срокове. За целта се запознайте с Политиките на конкретния търговец и неговите Условия за пазаруване в магазина.Приятно пазаруване!
(към магазина)

 

обратно

 
2007 -2019 © NarMag.com
Life Consult